SİİRT / KURTALAN - Kurtalan Bilim ve Sanat Merkezi

Musa HAN - Kurum Müdürü

Kırşehir´in Mucur ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mucur´da, lise öğrenimini Kırşehir´de tamamladı. 2003 yılında Ankara Üniversitesi  Eğitim Bilimleri Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümününden mezun oldu. 2005 yılında Batman´da meslek hayatına başladı. 2006 yılında açılan yöneticilik sınavında başarılı olarak müdür yardımcılığına başladı. Yozgat´ta devam eden meslek hayatında da müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2008 yılında İller arası tayin ile Ankara´ya tayin odu. Ankara´da da çeşitli okul ve kurumlarda asaleten veya vekaleten müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü ve şube müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2021 yıılında Keçiören Bilim ve Sanat Merkezi´nde görevli iken eş durumundan 2022 yılında ilimize atandı. 2023 yılı yönetici ataması ile kurumumuzdaki görevine başladı.